vineri, 15 noiembrie 2013

Nemtii tin la Alexandru Maxim mai mult decat Piturca

E clar, nemtii, cat sunt ei de reci, tin la Alexandru Maxim mai mult decat Piturca. Dovada? Chiar doua. Sa vedem mai intai dovada lui Piturca, sub forma echipei de start in meciul Grecia - Romania, decisiv pentru calificarea echipei noastre nationale la Cupa Mondiala din 2014 gazduita de Brazilia: Bogdan Lobont, Dorin Goian, Razvan Rat, Alexandru Matel, Florin Gardos, Razvan Cocis, Gabriel Torje, Cristi Tanase, Alexandru Bourceanu, Ciprian Marica, Bogdan Stancu.
 
Wo ist Alexandru Maxim?
 
Alexandru Maxim ist auf Twitter.
 
Iata dovada nemtilor, imagine captura de pe contul de Twitter al clubului la care evolueaza Alexandru Maxim, VfB Stuttgart.
 
Alexandru Maxim
 
Unde traducerea aproximativa ar suna cam asa: "Pumnii stransi pentru Alexandru Maxim in meciul Romaniei de azi in Grecia pentru biletele la Cupa Mondiala!"
 
De pe banca de rezerve nu poate sa dea nici gol, nu poate sa dea nici pase de gol, nici sa scoata lovituri de la 11 metri in beneficiul Romaniei, fapte cu care a intrat in inima fanilor germani.
 
Argumentul lui Piturca este si el solid, strategia de joc planuita de selectionerul roman in meciul cu Grecia nu il poate pune in valoare pe Alex Maxim iar acesta nu poate aduce valoare jocului imaginat de Piturca. Dar cu un astfel de jucator in lot poate chiar strategia de meci ar trebui construita in jurul stilului de joc al lui Maxim.