luni, 13 ianuarie 2014

Risti o confruntare cu Popeye Marinarul in persoana?

Popeye Marinarul

Daca esti atat de curajos incat sa accepti provocarea, atunci trebuie sa stii ca il gasesti nu foarte departe de Romania, mai exact in orasul rusesc Ufa, oras localizat in partea de sud a muntilor Ural si care serveste si drept capitala pentru Republica Bașchiria, republica federala din Federatia Rusa, bineinteles, 2.416 kilometri departare de Bucuresti tinand-o tot spre nord-est. Atentie cand il cauti caci intre Romania si Ufa e diferenta de vreo patru fuse orare dar probabil ca daca ajungi acolo pe seara sau chiar in miez de noapte il vei gasi intr-un bar dregandu-si vocea cu o vodca.

Nu trebuie sa iti spun numele sau adevarat pentru ca il vei recunoaste din prima, cu siguranta. Daca m-as afla in locul lui as sta doar cu manecile suflecate, gata sa raspund provocarilor de orice natura ar fi ele.

Daca vrei sa-i fii asa, ca un frate de sange, atunci nu trebuie sa-l cauti pe el, ci pe Alina Fokina, artista si maestra a tatuajelor din acelasi oras Ufa. Iarasi nu trebuie sa-ti spun unde-o gasesti, intrebi pe oricine si iti va arata directia catre atelierul ei pe care il cunoaste toata lumea, chiar daca orasul are putin peste un milion de locuitori. De la abstracte pana la florale, de la animale pana la portrete, de la simboluri orientale pana la personaje de film, Alina iti aranjeaza brandul personal cat ai zice UAU. Popeye Marinarul fiind doar unul dintre eroii cu care te poti mandri la o adica.