miercuri, 27 noiembrie 2013

Life on iPad

In fine, dupa o lunga perioada de asteptare, cei de la Apple au ars gazul cu folos dand la iveala o reclama care sa atraga atentia. Nu prin lungimea ei, vorbim aici de doua minute fix, ci prin varietatea de aplicatii a produsului vedeta al Apple in acest moment, iPad. Prin aplicatii intelegand atat aplicatiile software instalate si disponibile a fi utilizate de catre posesorii unui astfel de device, cat si multitudinea de locuri, situatii, circumstante in care iPad-ul poate fi folosit pentru petrecerea timpului liber, pentru supravegherea unor operatiuni, pentru verificarea unor indicatori sau pentru imbunatatirea unor performante.

Nu sunt prea multe lucruri de spus despre filmuletul privind iPad-ul, trebuie vazut si, cred, in general, placut. Pentru ca situatiile prezentate in clip fie ca sunt ele imaginate ori reale, au darul sa te convinga de puterea tabletei comercializate de catre gigantul Apple.

Vizionare placuta!


Deci, ce ziceti, v-a placut?

Pentru cunoscatori dar si pentru curiosi, aplicatiile software utilizate in timpul activitatilor filmate pentru clip sunt:

Topo Maps for iPad, CloudAhoy, PDF Expert, Benthic Transect, Numbers, Clinometer HD, Fraunhofer MEVIS Liver Explorer, FieldView, junaio Augmented Reality Browser, Hudl, iPhoto, Stop Motion Studio Pro, MotionX GPS HD, IMAG-N-O-TRON: "The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore" Edition, SketchBook Pro for iPad, Procreate - Sketch-paint-create, MenuPad, Coach's Eye, Dartfish Express, djay 1, GarageBand, StageWrite for iPad, GoodReader for iPad, Magic Piano by Smule, Traditional Furniture si Theodolite HD. Nu neaparat in aceasta ordine.