marți, 3 decembrie 2013

Ce ziceti, mai traieste Psy?

Ei bine, traieste! Poate mai putin intens decat inainte, dar traieste. In primul rand prin Gangnam Style. Cantecul debordeaza inca de vizualizari si daca anul trecut a atins cota 1 miliard, fiind primul videoclip din istoria YouTube care a depasit aceasta borna, cantecul se apropie acum de cel de-al doilea miliard. Mai exact, a ajuns la 1.837.557.060 vizualizari. Sa-i traiasca!

Pe de alta parte baiatul de 35 de ani are o mica problema si anume alcoolismul, problema recunoscuta chiar de Psy la mijlocul lui 2013 intr-un interviu in revista britanica The Sunday Times, intre declaratii strecurandu-se una conform careia singurele momente in care nu bea alcool sunt cele in care isi revine dupa cate o betie.

Miscarile sale a la Gangnam Style il salveaza insa de fiecare data cand are cate-o aparitie publica asa incat lumea sa il considere "viabil", adica pe picioarele lui. Si n-au fost putine evenimente: a jucat intr-un film sud-coreean, ABCD: Any Body Can Dance, a tinut o prelegere la Universitatea Harvard in care le-a spus studentilor, fara sa se impleticeasca, despre pasiunile lui si despre cauzele care au contribuit la popularitatea sa, a cantat in deschiderea unui meci de fotbal, anume finala Cupei Italiei si a aparut si pe scena show-ului Britanicii au talent, direct in finala, nu ca sa concureze, bineinteles, ci cu doua cantece ale sale, Gangnam Style si Gentlemen. Si a facut si o reclama la fistic, tot in stilul Gangnam Style.

Acesta din urma e mai domol decat Gangnam-ul dar e mai hazos, bazandu-se nu atat pe spectacol cat pe farse. Iata-le mai jos pe amandoua, Gentleman-ul ajungand si el deja la aproape 600 de milioane de vizualizari pe YouTube: