marți, 21 ianuarie 2014

Daca Google ar fi fost un barbat

Nu, nu ne intereseaza cum ar fi aratat, desi veti vedea si asta si in plus in viziunea cui ar fi aratat asa, ci ne intereseaza cum ar fi reactionat la solicitarile fiecaruia dintre noi. Caci noi ii cerem si el ne da ce avem nevoie, nu-i asa?

Baietii si fetele de la College Humor s-au gandit, s-au invartit si pana la urma au gasit raspunsul (oare nu le-ar fi fost mai usor daca l-ar fi intrebat chiar pe Google?), au facut scenariul, au gasit personajele si s-au pus pe treaba. Rezultatul? In imaginile de mai jos. Deci, iata, va invit sa intrati in biroul domnului Google si sa asistati la o sumedenie de cautari. Ramane sa le categorisiti dupa propria si personala parere:


CollegeHumor fiind un site de entertainment american, lansat in 1999 si care produce pe banda rulanda, adica zilnic, filmulete noi pentru distractia fanilor lor. Succesul lor fiind atat de mare incat li s-a facut loc chiar si in grila de programe a mult mai cunoscutului canal TV muzical MTV pentru o emisiune dedicata, The CollegeHumor Show.