miercuri, 20 noiembrie 2013

E timpul pentru un ultrabook

Gata, s-a zis si cu tabletele.. Dar ce, te-asteptai la altceva? Ne, ne, ne.. Calculatorul de sub birou e de mult mort in papusoi, telefoanele cu ecran mare deja au ecranul prea mic, tabletele sunt insuficiente pentru performantele de care avem nevoie deci e cazul ca de-acum incolo sa defilam cu ultrabook-ul. Stai, nu te gandi inca la ultrabook-ul care-a aparut de un an si ceva prin magazine. Nu.. nu e vorba de ultrabook-ul care de fapt e un laptop muuult mai subtire si muuult mai usor. Nope, ultrabook-ul e de-acum device-ul care-i si tableta si laptop in acelasi timp. Si divertisment si productivitate. Si imagine personala si respect de sine. Ia de-aici exemplu:


Momentan preturile sunt prohibitive, sub 4.000 de lei nu gasesti vreun magician din-asta care sa fie acum laptop iar dintr-o miscare nevazuta de nimeni sa se transforme in tableta. Dar cum tehnologia se ieftineste pe masura ce numarul utilizatorilor si implicit al cumparatorilor creste, in viitorul mediu, sa zicem, ar putea deveni un bun accesibil.

Iar pana se incetateneste denumirea de ultrabook in sensul dorit de Intel, acela de laptop-tableta, si nu cel ce defineste acum laptopurile muuult mai subtiri si muuult mai usoare, echipamentele astea le gasiti prin magazinele online la categoria.. Convertibile! Le gasiti la baietii de mai jos:

AltexClickshopevoMagKoyos